DABAS.SZUPERINFO.HU

FRISS MEGJELENÉS

szuperinfo_10_het_lowres.pdf
szuperinfo_10_het_lowres.pdf
12345...
»

ARCHíVUM

Tekintse meg a Szuperinfó korábbi kiadásait. Teljes archívum elérése >>

Dabas 2021.02.08
Dabas 2021.02.08
Dabas 2021.01.18
Dabas 2021.01.18
Dabas 2020.12.21
Dabas 2020.12.21
Folyamatos és biztonságos a hazai élelmiszer-ellátás Szuperinfó Hírek - Felesleges felhalmozásra nincs szükség – hívta fel a figyelmet Nagy István agrárminiszter.
Startupoknak segítenek vállalkozásfejlesztésben a V4 országokból Szuperinfó Hírek - Elindult a jelentkezési időszak a Design Terminal V4 Startup Force (V4SUF) programjának tavaszi szemeszterére.
Újjáalakult a Kelemen Kvartett Szuperinfó Hírek - A Bartók Tavasz Nemzetközi Művészeti Hetek programsorozaton mutatkoznak be a magyar közönségnek.
Mabisz: még egyszerűbb lesz az e-kárbejelentés Szuperinfó Hírek - A MABISZ központi nyilvántartásából már két adat megadásával automatikusan kitöltődnek az e-kárbejelentőben a biztosítási szerződéses mezők.
A műtárgy lett az új arany? Nőtt a kereslet Magyarországon Szuperinfó Hírek - Miközben a korlátozó intézkedések miatt az elmúlt egy évben a műtárgypiacon az értékesítési csatornák beszűkültek, Magyarországon a kereslet nőtt. Erősödött…
Szünetelnek az útdíjfizetési rendszer értékesítési szolgáltatásai Szuperinfó Hírek - Nem lesznek elérhetőek az útdíjfizetési rendszerben a szolgáltatások (e-matrica, e-útdíj) március 7-én, vasárnap hajnali 1 és 5 óra között.
Gól nélküli döntetlent játszott az MTK és a Diósgyőr Szuperinfó Hírek - Ez történt az OTP Bank Liga 25. fordulójának péntek esti nyitómérkőzésén.
Közzétették a bővített bértámogatás érintett ágazatainak listáját Szuperinfó Hírek - A kormány a bértámogatás kiterjesztésével jelentős támogatást nyújt a bezárás által érintett gazdasági ágazatok szereplőinek.
Krizsán Xénia bronzérmet nyert ötpróbában Szuperinfó Hírek - Nyert az olimpiai, világ- és Európa-bajnok belga Nafissatou Thiam 4904 ponttal, második honfitársa, Noor Vidts lett 4791-gyel.
Rendkívüli ügyfélfogadási rendet vezet be az agrárkamara Szuperinfó Hírek - A NAK kéri tagjait, hogy elsősorban elektronikus úton, e-mailben, illetve telefonon lépjenek kapcsolatba a falugazdászokkal.