DABAS.SZUPERINFO.HU

FRISS MEGJELENÉS

Dabas 2019.12.09
Dabas 2019.12.09

ARCHíVUM

Tekintse meg a Szuperinfó korábbi kiadásait. Teljes archívum elérése >>

szuperinf_dabas_48_het_lowres.pdf
szuperinf_dabas_48_het_lowres.pdf
szuperinf_dabas_46_het_lowres.pdf
szuperinf_dabas_46_het_lowres.pdf
szuperinf_dabas_44_het_lowres.pdf
szuperinf_dabas_44_het_lowres.pdf
12345...
»
Átadták a Fradi Fair Play díjait Szuperinfó Hírek - Az FTC egy ifjú sportolója és két szakembere részesült Fradi Fair Play díjban a szerda esti ünnepélyes gálán.
Katari színek Szuperinfó Hírek - Kiemelés: Az azonban teljesen érthetetlen, hogy a józan többség miért veti alá magát eme kisebbség akaratának.
Hajszálnyira vagyunk a benzinárstop végétől – újabb hibát találtak a Mol finomítójában Szuperinfó Hírek - Nagyobb a baj Százhalombattán, mint gondolták, a DuFi péntekre tervezett üzembe helyezéséből semmi nem lesz.
Érkeznek a bérköltség-támogatások a falusi kisboltok számára Szuperinfó Hírek - A keret legfeljebb nyolcmilliárd forint összegű hazai forrás, a 2023. év elején elnyerhető támogatás egyösszegű és előfinanszírozott lesz.
Ősbemutatóra készül a Déryné Társulat Szuperinfó Hírek - Jánosi Ferenc Szemet szemért című művét tűzi műsorra a Déryné Társulat; a darab ősbemutatóját Kis Domonkos Márk rendezésében láthatja a…
Ipari parkok és munkásszállók építésére van szükség a beruházási ütem fenntartásához Szuperinfó Hírek - A kormány átfogó támogatási programot indított ipari parkok és munkásszállók építésére, ugyanis ezekre nagy szükség van a Magyarországra érkező beruházások ütemének fenntartásához - közölte Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter szerdán Hajdúnánáson.
Nagy Márton szerint az infláció még évekig velünk marad Szuperinfó Hírek - Magyarország nehéz évtizedek elé néz, és kérdés, hogy az európai versenyképességi lemaradásból hogy fog tudni kimaradni az ország – mondta a gazdaságfejlesztési miniszter egy biztosítási konferencián szerdán Budapesten.
Tótka Sándor is indul a virtuális kajak-kenu világkupán Szuperinfó Hírek - December 17-én rendezi története első virtuális világkupaversenyét a Nemzetközi Kajak-Kenu Szövetség.
Hangszer- és kottagyűjtő jótékonysági akciót indít a Müpa Szuperinfó Hírek - A Müpa számos meglepetéssel készül az idei adventi időszakra: többek között hangszer- és kottagyűjtő jótékonysági akciót hirdetett, honlapján pedig szórakoztató…
Készülődik a főszereplő Szuperinfó Hírek - Mostanra, a csoportkör zárultával egyre több az izgalom.