DABAS.SZUPERINFO.HU

FRISS MEGJELENÉS

szuperinfo_46_het_lowres
szuperinfo_46_het_lowres
«
...34567...
»

ARCHíVUM

Tekintse meg a Szuperinfó korábbi kiadásait. Teljes archívum elérése >>

szuperinfo_dabas_48_het
szuperinfo_dabas_48_het
szuperinfo_dabas_44_het
szuperinfo_dabas_44_het
szuperinfo_dabas_42_het
szuperinfo_dabas_42_het
12345...
»
Összeállt a magyar csapat Szuperinfó Hírek - Négy férfi és nyolc nő képviseli a magyar színeket.
Kedden indul a Román Filmhét az Urániában Szuperinfó Hírek - A magyar közönség előtt is ismert alkotók, Radu Muntean és Cristi Puiu új munkái mellett elsőfilmes szerzők is bemutatkoznak.
A kultúra járvány alatti helyzetéről tartott V4 konferenciát az Emmi Szuperinfó Hírek - A kulturális innovációk és jó gyakorlatok a koronavírus idején témakörű konferencián szakmai anyag készült.
2022-ben 10-20 százalékos áremelésre készülnek az építőanyaggyártók Szuperinfó Hírek - Az építőanyaggyártók költségeit hónapok óta növeli az energia és a fuvarozás drágulása.
Új lemeze jelenik meg A Dal tavalyi győztesének, a Kaukázusnak Szuperinfó Hírek - A Lux című lemez további különlegessége, hogy a dalok mellett versek is felkerültek rá.
Az orosz gázvásárlás bírálói nem tettek semmit a diverzifikáció érdekében (videó) Szuperinfó Hírek - Akik leginkább bírálják Magyarországot, semmit nem tettek a térség ellátásának diverzifikálása érdekében.
Jevgenyij Koroljov ad zongoraestet a Zeneakadémián Szuperinfó Hírek - A zongoraművész azt vallja, hogy az igazi művészet több a tökéletes színvonalú technikai megvalósításnál.
Huszonegy lábbeli és ruha közül csak egy szandál és egy kardigán maradhatott forgalomban Szuperinfó Hírek - A termékbiztonsági szakemberek a három év alattiaknak készült, strasszokkal, gyöngyökkel vagy szegecsekkel ékesített lábbelikre, ruhákra utaztak.
Közel kétmilliárdos támogatás jut a hazai kutatási eredmények nemzetközi népszerűsítésére Szuperinfó Hírek - A keretösszeg segítségével a hazai kutatók bekapcsolódhatnak a nemzetközi vérkeringésbe.
Évi félmilliárdos tehertől szabadul a modellváltással az Óbudai Egyetem (videó) Szuperinfó Hírek - Évi félmilliárd forintos bérleti szerződés lezárásához nyújtott segítséget a kormány az Óbudai Egyetemnek.
Sólyom-Nagy Sándor emlékére rendez dalestet az Opera Szuperinfó Hírek - A 20. század utolsó évtizedeinek egyik nagy magyar baritonját röviddel 79. születésnapja után érte a halál.