DABAS.SZUPERINFO.HU

FRISS MEGJELENÉS

szuperin_dabas_50_het_lowres.pdf
szuperin_dabas_50_het_lowres.pdf
«
...34567...
»

ARCHíVUM

Tekintse meg a Szuperinfó korábbi kiadásait. Teljes archívum elérése >>

szuperi_2024_dabas_10_het_lowres.pdf
szuperi_2024_dabas_10_het_lowres.pdf
szuperi_2024_dabas_08_het_lowres.pdf
szuperi_2024_dabas_08_het_lowres.pdf
szuperi_2024_dabas_06_het_lowres.pdf
szuperi_2024_dabas_06_het_lowres.pdf
12345...
»
Szélesi Zoltán vette át az U21-es labdarúgó-válogatott irányítását Szuperinfó Hírek - Gera Zoltán hétfői távozása után Szélesi Zoltán vette át az U21-es magyar labdarúgó-válogatott irányítását.
Czomba Sándor: februárban 10 ezer fővel csökkent tovább a regisztrált álláskeresők száma Szuperinfó Hírek - A Nemzeti Foglalkoztatási Szolgálat (NFSZ) adatai alapján több mint három évtizedes rekord dőlt meg a februári hónapok tekintetétben, ugyanis még…
Öt óra alatt harmincezer bérlet kelt el Szuperinfó Hírek - Öt óra alatt harmincezer bérlet kelt el a magyar labdarúgó-válogatott idén sorra kerülő öt budapesti mérkőzésére.
Ez is fiatalszabály? Bognár is viccelődött a kihagyott 11-esen Szuperinfó Hírek - Az Újpest ellen a hosszabbításban csikarták ki a győzelmet a paksiak, akik a rendes játékidő végén büntetőt rontottak.
Lépett a kormány: mától vége a bolti átveréseknek Szuperinfó Hírek - Érvénybe lépett az új intézkedés, érdemes figyelmesen vásárolni.
Fényárba öltözik a fővárosi állatkert Biodómja Szuperinfó Hírek - Március 1-től Fénydóm néven magyar és külföldi fényművészek egyedülálló alkotásai láthatók a Fővárosi Állat- és Növénykert Biodómjában. A kiállítás különlegessége, hogy a nagyközönség először járhatja be teljes egészében a Biodóm belső tereit.
Pontbeváltó akcióval segít a spórolásban a Spar Szuperinfó Hírek - Szökőév alkalmával kétszeres értékű vásárlási kuponokra válthatók a MySPAR applikációban a SuperShop-pontok.
Magyar Kupa: a hosszabbításban lőtt góllal győzött a Paks Újpesten Szuperinfó Hírek - Az első és a másodosztály éllovasa, vagyis a Paks és a Nyíregyháza jutott a legjobb nyolc közé a sorozatban. A Szpari a harmadosztályú Szentlőrinc otthonában nyert, míg Bognár György csapata a hosszabbításban tudott 2-1-re győzni Újpesten a Magyar Kupa csütörtöki játéknapján.
Szijjártó: nagyra becsüljük a BorsodChemet birtokló Wanhua szerepét a magyar gazdaság növekedésének fenntartásában Szuperinfó Hírek - Nagyra becsüljük a BorsodChemet birtokló Wanhua szerepét a magyar gazdaság növekedésének fenntartásában és folytatjuk az egyeztetéseket arról, hogy ez a…
Czomba Sándor: a sofőrhiány enyhítése érdekében közel 2 milliárd forintos célzott program indul Szuperinfó Hírek - A munkaerőpiaci aktivitás növelése, valamint a szállítmányozási és személyszállítási területen tapasztalható sofőrhiány enyhítése érdekében gépjárművezető képzési program indul 2024. március…